La Festeta de la Cervesa de Cal Rosal celebra la segona edició amb una proposta musical de qualitat

El prestigiós saxofonista jazzístic Llibert Fortuny actuarà diumenge a l'hora del vermut

24 de setembre del 2020
Actualitzat a les 18:21h
La Festeta de la Cervesa de Cal Rosal arriba a la segona edició.
La Festeta de la Cervesa de Cal Rosal arriba a la segona edició. | @gitfo
El Mercat del Bolet de Cal Rosal acollirà la segona edició de la Festeta de la Cervesa el proper cap de setmana, del dissabte 26 i diumenge 27 de setembre. La iniciativa va tenir molt bona resposta de públic en el seu primer any. En aquesta segona edició, es manté el format quant a oferta musical, cervesa i pintxos gastronòmics dels restaurants del nucli de Cal Rosal, segons ha informat l'Ajuntament d'Olvan en una nota de premsa.  

És en les propostes musicals on es poden veure les principals novetats d'aquest 2020, amb un cartell amb propostes fresques, renovadores i altres completament consolidades i de renom.

Dissabte 26, a les 18 hores, obrirà escena el grup de versionsTrending Covers, de la vila de Gironella. A continuació, els seguirà Cocodril una proposta també provinent de músics reconeguts de la Perla del Llobregat. Finalment, diumenge a partir de les 12, a l’hora del vermut, apareixerà el prestigiós saxofonista jazzístic Llibert Fortuny.

La festa de la cervesa és un espai de tast de cervesa artesana i dels pintxos que elaboren els restaurants de Cal Rosal. Es tracta d'un esdeveniment que forma part del Mercat del Bolet i que, en definitiva, busca atraure nous públics en un entorn dominat pels productes gastronòmics de proximitat. 

En aquesta segona edició, seguint les mesures anticovid, l'aforament estarà limitat, s'ha marcat una separació important entre taules, les agrupacions no podran ser majors a 6 persones i s’hauran de seguir els protocols habituals, amb l'obligatorietat de portar mascareta, mantenir el distanciament social i la higiene de mans.
 

Consulta aquí el programa de la segona Festeta de la Cervesa de Cal Rosal.