Tots els jugadors de l'Handbol Berga confinats després de tres positius al club donen negatiu de coronavirus

Els membres del primer equip i sènior B acabaran la quarantena pertinent tal i com marquen els protocols de Salut

24 de setembre del 2020
Actualitzat a les 17:09h
Handbol Berga (arxiu).
Handbol Berga (arxiu). | Handbol Berga
Tots els jugadors del sènior masculí de l'Handbol Berga que van estar en contacte amb els tres positius detectats al club han donat negatiu a les proves PCR. 

Els membres del primer equip i el sènior B masculí de l'Handbol Berga, que es troben actualment en quarantena, van passar les proves PCR el passat dilluns 21, després que tres companys fossin positius de la Covid-19. Els tres jugadors van saber dissabte que tenien el virus i van avisar d'immediat als responsables del club que van activar els protocols. La ràpida resposta va permetre que els jugadors de la primera plantilla i del sènior B comencessin el confinament abans fins i tot de rebre l'avís del departament de Salut i alguns jugadors van poder-se fer la corresponent prova PCR el diumenge al matí.  

Segons el coordinador Covid de l'Handbol Berga, Ramon Caballé, "els tres jugadors positius havien entrenat amb l'equip el dimarts, però va ser divendres que van conèixer que havien tingut un contacte estret amb un positiu". Els mateixos jugadors van decidir no anar a l'entrenament que el sènior masculí va fer divendres al vespre. 

El club ha anunciat aquest dijous que totes les proves PCR han sortit negatives. Tot i aquesta bona notícia els membres del primer equip i sènior B acabaran la quarantena pertinent tal i com marquen els protocols de Salut. Un cop acabada la quarantena reprendran els entrenaments.

Aquesta quarantena ha afectat a la competició del primer equip i sènior B que no podran disputar les dues primeres jornades de lliga. La resta d'equips continua l'activitat amb normalitat. 

Arxivat a