Grup Horitzó dissenya mascaretes dedicades a la Penya Boletaire

El preu de les mascaretes és de 5 euros "que aniran destinats íntegrament" a la tasca social de l'entitat de reinserció laboral

23 de setembre del 2020
Actualitzat a les 15:42h
Ramon Minoves i Charo Díez amb les mascaretes dedicades a la Penya Boletaire.
Ramon Minoves i Charo Díez amb les mascaretes dedicades a la Penya Boletaire. | Cedida
El Grup Horitzó del Berguedà ha fet unes mascaretes amb els colors de la Penya Boletaire de  Berga i unes bossetes de roba per guardar-les, tot plegat amb les teles de la camisa de boletaire d'honor. 

Les noves mascaretes es poden trobar a la botiga de Grup Horitzó a la plaça de Sant Pere i també a la seu d'aquesta entitat social, a la plaça Europa. Es tracta d'una "col·laboració desinteressada" entre ambdues entitats, segons ha explicat el president de la Penya Boletaire de Berga, Ramon Minoves. La Penya Boletaire ha cedit la tela de les camises a l'entitat del tercer sector i aquesta ha fet mig centenar de mascaretes, tant de mida d'adults com d'infants. Segons ha plasmat Charo Díez, de Grup Horitzó, a les xarxes socials de l'entitat, el preu de les mascaretes és de 5 euros "que aniran destinats íntegrament" a la seva tasca social.

Des de l'inici de la pandèmia, Grup Horitzó del Berguedà ha creat mascaretes amb diversos motius, entre els quals de dibuixos de la Patum. Grup Horitzó és una entitat del tercer sector que es dedica a la reinserció laboral de persones amb problemes de malalties mentals i diversitat funcional.