Tripadvisor atorga el premi Travellers 'Choice 2020 als Jardins Artigas de la Pobla de Lillet

L'equipament rep aquest reconeixement basat en la valoració dels visitants

22 de setembre del 2020
Actualitzat a les 19:58h
Jardins Artigas de la Pobla de Lillet, a Tripadvisor.
Jardins Artigas de la Pobla de Lillet, a Tripadvisor. | Tripadvisor

Els Jardins Artigas de la Pobla de Lillet, a Tripadvisor. Foto: Tripadvisor


Tripadvisor ha atorgat el premi Travellers 'Choice 2020 als Jardins Artigas de la Pobla de Lillet. Els Jardins Artigas reben aquest reconeixement basat en la valoració dels clients, que l'han situat entre els millors del món dins d'aquesta xarxa, amb opinions molt favorables per part de les persones que l'han visitat. Fonts de l'Ajuntament de la Pobla de Lillet han agraït el reconeixement "a tots els visitants que han deixat els seus comentaris". Així mateix, també han destacat "la bona feina" de promoció feta des de Turisme Lillet
 
Tripadvisor, que no admet comentaris en català, atorga el premi Travellers 'Choice als allotjaments, atraccions i restaurants que consistentment reben excel·lents opinions dels viatgers i que es classifiquen dins del 10% dels establiments més populars a la plataforma. La pàgina accepta comentaris en alemany, anglès, àrab, coreà, danès, eslovè, espanyol, finès, francès, grec, hebreu, holandès, hongarès, indonesi, italià, txec i xinès.

L'any 2019 un total de 39.000 persones van passar pels Jardins Artigas, una xifra que el situa com un dels indrets més visitats de la comarca del Berguedà. Els Jardins Artigas van construir-se entre 1905 i 1906, dissenyats per l'arquitecte modernista Antoni Gaudí. Són una obra protegida com a bé cultural d'interès local.