El restaurant Terra de Berga tanca «fins a nou avís» per un cas de Covid a l'equip

Un membre de la plantilla ha donat positiu

21 de setembre del 2020
Actualitzat el 23 de setembre a les 17:19h
Restaurant Terra de Berga.
Restaurant Terra de Berga. | Tripadvisor
El restaurant Terra de Berga tanca "fins a nou avís". Ho ha anunciat en un comunicat difós a les xarxes socials aquest dilluns, després que un dels membres de l'equip hagi donat positiu a una prova PCR. 
 
En el comunicat, la direcció del restaurant Terra explica que tanquen temporalment "per decisió voluntària". De fet, segons ha pogut saber aquest diari, la persona que ha donat positiu fa una setmana que no treballava. Tots els membres de la plantilla es faran una prova PCR i guardaran quarantena fins que tinguin els resultats. 

En el text, els responsables de l'establiment relaten que "entenem que treballem en un sector en el qual estem en contacte amb moltes persones amb tot tipus de vulnerabilitats", la qual cosa implica "que per molt més que anem protegits i el nostre restaurant compleixi totes les mesures de seguretat pertinents, hem d'actuar de forma responsable i tancar les portes fins que tot l'equip es faci les proves i ens donin els resultats". 

També envien un missatge d'agraïment als clients i treballadors "pel meravellós estiu que hem passat", tot confiant que "ens poguem veure ben aviat" amb la màxima seguretat. 

El restaurant Terra, que capitaneja el xef Pere Venturós, un jove talent dels fogons de la comarca del Berguedà, va obrir portes el 2017. "Just ahir 20 de setembre vam celebrar el nostre tercer aniversari. No és un bon regal, ni és un bon any per a ningú; però confiem que la situació es reverteixi i puguem tornar a la normalitat. Confiem també en la comarca del Berguedà i en la seva població, així com també en els nostres meravellosos clients que entenen la situació i estan al nostre costat", afirmen des de la direcció. 

"És un cop dur, però tenim l'esperança que les proves surtin bé i ens puguem veure abans dels quinze dies. Fins al moment, restarem impacients per veure'ns i poder-vos atendre amb els nostres millors somriures", conclouen en l'escrit.