La Covid-19 obliga a confinar 68 grups de 52 centres educatius

L'afectació del coronavirus al sistema educatiu continua sent lleu, amb el 99,1% de llars d'infants, escoles i instituts amb la totalitat de les aules en funcionament

per Redacció, 17 de setembre de 2020 a les 15:26 |
Primer dia de classea a l'escola Enric Casassas de Sabadell | Juanma Pelaéz
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'afectació de la Covid-19 al sistema educatiu continua sent molt baixa quan tot just han passat tres dies des que va començar el curs. El 99,1% de centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament. A data d’avui, hi ha 68 grups confinats en 52 centres educatius dels diferents territoris a causa del coronavirus.

Hi ha dues escoles que no havien començat el curs per casos de Covid-19 entre el professorat i que avui han iniciat la seva activitat lectiva: l’Escola Juncadella de Sant Vicenç dels Horts, i l’Escola Ridolaina de Montellà i Martinet (Cerdanya).

D’altra banda, es manté confinada la llar d’infants Petit Montessori (antiga llar d’infants Tintín) i s’afegeix l’Escola bressol municipal de Gràcia, totes dues de Barcelona.

Els 52 centres amb grups confinats es diferencien per aquesta tipologia:

 Llar d’infants privades: 4
 Llar d’infants municipals: 12
 Escoles de 2n cicle d’infantil i primària: 16
 Instituts d’ESO, Batxillerat i FP: 11
 Instituts Escola: 3
 Centres privats concertats: 14
 Centres privats: 8


El detall dels centres amb grups confinats es pot consultar en el document adjunt a sota:
 

Centres educatius de Catalunya amb algun grup confinat degut a la Covid-19 by naciodigital on Scribd


 

 

Participació