El casal d'avis de Gironella reobre les portes adaptant-se a la Covid-19

Les inscripcions a les activitats es poden fer fins el 22 de setembre

Redacció
16 de setembre del 2020
Actualitzat a les 18:02h
Casal d'avis 'La Llar' de Gironella.
Casal d'avis 'La Llar' de Gironella. | Aj. Gironella
El Casal d'avis La Llar de Gironella tornarà a obrir les portes a final de mes i presenta una programació d’activitats adaptades a la Covid-19, amb grups estables de màxim 10 persones per activitat. Les inscripcions a les activitats es poden fer fins el 22 de setembre.

La regidora d'Atenció a les persones, Teresa Terricabres, ha explicat que el consistori ha estat treballant per poder obrir aquest espai de participació ciutadana, adaptant tant l'espai com les activitats, per poder complir amb totes les mesures de seguretat i garantir un espai segur pels ciutadans. La regidora ha afirmat que la decisió de reobir aquest espai s’ha pres pensant en els usuaris, ja que "cal recuperar progressivament les activitats habituals, amb mesures de seguretat, entenent que són necessàries també per a la salut de les persones el fet de recuperar certes coses quotidianes".

El primer trimestre del curs 2020-2021 s’oferiran un total de 16 activitats, i cadascuna comptarà amb un grup estable de com a màxim 10 persones. L'ús de la mascareta serà obligatori a totes les activitats. Terricabres ha detallat que, per accedir a l’espai, els usuaris s’hauran de sotmetre a la presa de temperatura, desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i desinfectar-se la sola de les sabates.

Enguany es prioritzaran les inscripcions per correu electrònic ([email protected]) o per telèfon (656460710) fins el 22 de setembre i s'haurà d'indicar el nom, cognoms i l’activitat a la que es vol inscriure cadascú. En el cas de noves inscripcions, per a persones que no han participat mai a les activitats del casal, es faran presencials, el 16 i 18 de setembre de 15.00 hores a 19.00 hores al mateix casal d'avis, situat a la plaça Campalans. 
 

Consulta aquí el programa d'activitats del primer trimestre 2020-2021.

Arxivat a