xarxa elèctrica

Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de Cercs per millorar el servei

Els treballs comporten una inversió total de 40.000 euros i permeten reforçar la qualitat i continuïtat del subministrament

per NacióBerguedà , 15 de setembre de 2020 a les 19:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Obres d'Endesa a Cercs. Foto: Endesa


Endesa ha començat recentment els treballs de renovació i millora tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió del nucli de la Rodonella, a Cercs. Així, s'està invertint 40.000 euros per tal d’incrementar la seva resiliència i reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament a clients d’aquest municipi del Berguedà.


L’actuació, que és previst que finalitzi aquest mateix mes de setembre, consisteix a substituir amb elements d'última tecnologia un total de 200 metres de línia subterrània a 25 kV. El nou cablejat que s’està instal·lant, d’alumini, i d’una secció major a l’anterior, "augmenta la capacitat de transport de la línia preparant-la, així, per ampliar el seu servei i poder també absorbir puntes de demanda concretes així com el consum de nous clients que s’hi poguessin afegir", han explicat fonts d'Endesa. 

"Aquests treballs formen part dels plans d’inversió de la Companyia al Berguedà i tenen l'objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços i millores tecnològiques", han apuntat les fonts de l'empresa. D’aquesta manera, es guanya en seguretat i fiabilitat, fet que reverteix en un millor servei als clients, ja que es dóna una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.

 

Participació