El públic tornarà a les grades del camp del Berga aquest cap de setmana

Només es podrà ocupar un seient de cada tres, es prendrà la temperatura als assistents i es mantenen tancats els vestidors

10 de setembre del 2020
Actualitzat a les 23:40h
Camp de futbol de Berga (arxiu).
Camp de futbol de Berga (arxiu). | Aj. Berga

Camp de futbol de Berga (arxiu). Foto: AjBerga.


El públic podrà tornar a les grades del camp del Berga durant els partits amistosos d'aquest cap de setmana. Així ho han acordat l'Ajuntament i el CE Berga després d'una reunió que ha tingut lloc aquest dimecres. 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Berga, Isaac Santiago, ha explicat a NacióBerguedà que, a partir d'aquest dissabte, el públic ja podrà entrar a l'equipament. "Les mesures de seguretat que hem acordat s'adiuen a la norma que hi ha a Catalunya, tant per espais oberts com tancats: hi haurà restricció d'aforament d'un terç, gel hidroalcohòlic i es prendrà la temperatura als assistents. S'ocuparà un seient de cada tres i la mascareta serà obligatòria", ha apuntat Santiago. 

El CE Berga va jugar els partits amistosos a porta tancada la setmana passada. A la majoria de camps de la comarca l'activitat ja era en obert, i això va generar polèmica a la ciutat. Entre altres, perquè als voltants del camp es van aplegar nombrosos aficionats que van intentar veure un partit enfilats a la reixa de protecció.

El primer equip del CE Berga jugava contra el juvenil de la Damm, i molts familiars d'aquests joves havien viatjat amb ells, perquè venien d'una estada de pretemporada a la Cerdanya.
 
Arxivat a