La Federació Catalana de Rem estudia que la Baells sigui la seu d'un campionat de Catalunya

No hi ha res tancat però els responsables de l'organisme han visitat l'embassament aquest dimecres

09 de setembre del 2020
Actualitzat a les 22:24h
Embassament de la Baells.
Embassament de la Baells. | FCR
El pantà de la Baells pot convertir-se en seu de competicions de rem. La comissió de banc fix de la Federació Catalana de Rem ha visitat aquest dimecres l'embassament per valorar que pugui ser una nova seu on disputar regates. 
La federació de rem d'àmbit català està buscant un indret per realitzar el campionat de Catalunya de banc fix, que en principi s'havia de celebrar el 19 i 20 de setembre, però que ara mateix no té una data establerta al calendari per la incertesa provocada per la Covid-19. "No han decidit si la competició serà a la Baells, però ens consta que els ha agradat molt i que l'embassament compleix tots els requisits", ha explicat l'alcalde Cercs, Jesús Calderer a NacióBerguedà.

"Van contactar amb l'ajuntament fa dies i avui els hem ensenyat l'embassament i quines són les seves possibilitats", ha apuntat Calderer. 

"No hi ha res tancat, ells hi voldrien fer un campionat a Catalunya d'aquesta especialitat de banc fix, però també veuen bé organitzar-hi altres regates més endavant. De moment, els encaixa molt aquest espai, tant per fer-hi campionats, com perquè sigui un lloc on entrenin els clubs catalans", ha assenyalat l'alcalde de Cercs.

"En seguirem parlant, si podem fer ara aquest campionat de Catalunya, el farem. Però si no continuarem treballant per fer-ho possible", ha afegit Calderer. "Com a Consell Comarcal del Berguedà estem apostant molt pel turisme relacionat per l'esport, això va en aquesta línia, seria una boníssima notícia de cara al futur per Cercs i per la comarca", ha recalcat.