Els sanitaris hissaran la senyera en l'acte institucional que Berga fa per la Diada

Una vintena d'entitats participaran en l'ofrena floral al monument de Rafael de Casanova

07 de setembre del 2020
Actualitzat a les 19:28h
Ofrena floral durant l'acte al monument de Rafael de Casanova de Berga (arxiu).
Ofrena floral durant l'acte al monument de Rafael de Casanova de Berga (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Personal sanitari i en representació de les entitats berguedanes hissarà l'estelada de Berga en l'acte d'ofrena floral al monument de Rafael de Casanova de Berga, el matí de l'Onze de Setembre. L'acte institucional començarà a dos quarts d'11 amb aquest gest simbòlic. Tot seguit, es farà la tradicional ofrena floral per part del teixit associatiu de la ciutat. Fonts municipals han explicat que enguany hi participaran més d'una vintena d'entitats. 

Posteriorment, es procedirà a fer la lectura del manifest institucional per part de representants del consistori. I hi haurà el Cant dels Segadors a càrrec de la Cobla Pirineu. 

A dos quarts de 12 del migdia, l'Esbart Dansaire Queralt portarà a terme el Ball de l'Homenatge i finalment la Cobla Pirineu oferirà un concert de sardanes. 

La participació del personal sanitari en la hissada de bandera es fa coincidint amb el context de pandèmia global per agrair-los la tasca que han realitzat aquests darrers mesos a primera fila d'hospitals i centres de salut de diferent tipus. 

Consulta aquí el programa de l'acte institucional de l'Onze de Setembre a Berga.
Arxivat a