estiu

Finalitzen amb èxit les estades d'esport i aventura de Gironella i Puig-reig

L'organització considera que el programa ha ofert amb "èxit" un espai d’educació en valors a través de les activitats esportives i la inclusió

per NacióBerguedà, 7 de setembre de 2020 a les 16:59 |
Estades esportives organitzades a Gironella i Puig-reig. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Gironella i Puig-reig han valorat molt positivament les estades esportives "Apunta't a l'Esport d'Aventura", finalitzades el passat 27 d'agost. Les activitats han estat també molt ben acollides pels participants que, en alguns casos, era la primera vegada que practicaven alguns dels esports. Aquestes estades esportives han estat organitzades pels Ajuntaments de Gironella i Puig-reig, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb l'objectiu de fomentar el coneixement dels diferents esports, instal·lacions i referents municipals i comarcals i, alhora, promoure l'esport entre els joves dels municipis, 34 joves amb edats compreses entre els 14 i 18 anys, han participat en activitats esportives de l'àmbit municipal i comarcal com vòlei, futbol, atletisme i esports d'aventura com caiac, tirolina, segway, quad, tir amb arc, escalada, etcètera. L'organització considera que el programa ha ofert amb "èxit" un espai d’educació en valors a través de l’esport i inclusió. Molts dels joves, tot hi ser del mateix municipi, no es coneixien entre ells i a través de les activitats i dinàmiques, s’han generant nous vincles i amistats. 

     
El projecte ha estat dissenyat pel món local amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà i el suport incondicional de les diferents entitats locals i comarcals, així com a experts dels diferents àmbits esportius. El treball col·laboratiu entre els diferents agents ha estat clau per aconseguir l'èxit del projecte.

 

34 joves amb edats compreses entre els 14 i 18 anys, han participat en activitats esportives com vòlei, futbol, atletisme i esports d'aventura com caiac, tirolina, segway, quad o tir amb arc. Foto: Cedida

 

El treball col·laboratiu entre els diferents agents ha estat clau per aconseguir l'èxit del projecte. Foto: Cedida

 

Participació