Dos detinguts per robar dins d'un domicili a Berga

Els lladres han fugit en ser descoberts pel propietari, que dormia

Redacció
04 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:01h
Home emmanillat (arxiu).
Home emmanillat (arxiu). | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Berga, han detingut aquest divendres dos homes per un presumpte delicte de robatori amb força. Els fets han tingut lloc a les dues de la matinada a l'interior d'un domicili del carrer Castellar del Riu de Berga.

Segons expliquen els Mossos, dos individus han forçat la porta d'accés amb una palanca i han accedit a l'interior mentre el propietari dormia, que s'ha despertat pels sorolls. Els lladres, en detectar que els havien descobert, han aconseguit sostreure una cartera i han fugit corrents.
Mossos i Policia Local han muntat un operatiu policial per localitzar els presumptes lladres. Finalment, una patrulla dha localitzat dos homes que coincidien plenament amb la descripció i han confirmat la seva implicació. Els han detingut com a presumptes autors del robatori.

Els arrestats, de 43 i 31 anys i veïns de Berga i l'Hospitalet de Llobregat, ja tenien antecedents. Aquest divendres han passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Berga.
Arxivat a