Montmajor fa festa grossa, però amb aforament limitat i a l'aire lliure

Les activitats començaran dissabte a la tarda amb animació de circ infantil, i hi haurà la tradicional missa, concerts, espectacle de monòlegs i una botifarrada

03 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:15h
Imatgeria festiva de Montmajor en una imatge d'arxiu.
Imatgeria festiva de Montmajor en una imatge d'arxiu. | Cedida
L'Ajuntament de Montmajor no renuncia a celebrar la festa major malgrat la Covid-19, això sí adaptada a la situació sanitària, segons ha explicat el regidor de Festes, Ramon Riba. La celebració es farà els dies 5, 6 i 7 de setembre, però adoptarà totes les mesures de seguretat que dicten les autoritats per la pandèmia. Així doncs, tots els actes tindran lloc a l'exterior i amb aforament limitat. El públic estarà assegut i cal reservar amb antel·lació per a grups de com a màxim 10 persones. 

Les activitats començaran dissabte a la tarda amb animació de circ infantil a càrrec de Nando Caneca. Tot seguit, hi haurà missa amb ballada de gegants, sopar amenitzat amb la música en directe de Laura Luceño i un espectacle de monòlegs amb Improshow amb un cost d'entrada de 15 euros. Diumenge a la tarda, hi haurà espectacle de Màgia per a tots els públics amb Toni Cors (Premi Nacional de Màgia) i concert amb la Betty. 

Dilluns, la festa finalitzarà amb el concert de Cafè Trio i botifarrada. Durant tota la festa major, també es podrà gaudir de l'exposició dels nans del Comú de Montmajor a l'entrada del Local amb motiu del seu 30è aniversari. 
 

Consulta aquí tots els actes de la Festa Major de Montmajor