Borredà disposarà d'un nou magatzem municipal amb una inversió de 310.000 euros

La Diputació de Barcelona aporta el gruix del finançament al projecte amb un ajut de 277.485 euros

01 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:14h
Imatge del terreny on l'Ajuntament de Borredà té previst ubicar el projecte.
Imatge del terreny on l'Ajuntament de Borredà té previst ubicar el projecte. | Cedida
Borredà disposarà d'un nou magatzem municipal amb una inversió de 310.000 euros, dels quals 277.000 euros es finançaran gràcies a una aportació de la Diputació de Barcelona. A hores d'ara, s'està acabant de redactar el projecte executiu. La previsió és poder-lo licitar a mitjans de l'any vinent, amb l'objectiu de poder-lo tenir operatiu a finals de 2021 o principis de 2022.

El passat dijous dia 30 de juliol, la Diputació va aprovar el Pla General d’Inversions per aquest mandat municipal, en el qual figura Borredà amb un ajut de 277.485 euros. L'import anirà destinat completament a la construcció d'un nou magatzem municipal, segons han informat aquest dimarts fonts de l'ajuntament. Això permetrà finançar el projecte afegint-hi una petita aportació municipal.

Actualment, el consistori disposa de diversos magatzems, tots ells de lloguer i amb no prou capacitat per acollir tot el material, que al llarg dels anys s'ha anat adquirint.

El nou magatzem es construirà en uns terrenys de propietat municipal, situats en un extrem de la zona esportiva, al costat del carrer de Dalt i el carrer Barcelona, de fàcil accés, i molt cèntrics. El magatzem tindrà 350 metres quadrats de superfície, amb dues portes d'accés, espais específics per als vehicles de l’ajuntament, així com per l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF), i per tot el material relacionat amb el servei municipal de subministrament d’aigua potable. A més, s'hi guardarà tot el relacionat amb vialitat, seguretat i festes.

L'entrada en servei d’aquest nou equipament permetrà ubicar tot el material i vehicles, en un sol lloc, i alhora estalviar en matèria de lloguer.

L’anterior equip de govern havia previst situar un parc infantil i per la gent gran en la coberta de l’edifici. En el projecte reformat, de moment, està prevista una coberta vegetal, que pugui servir de zona enjardinada, complementària de l’existent, a la zona esportiva. I és que la previsió de l’equip de govern actual, és situar el parc infantil i per la gent gran, en un dels laterals de la pista de pàdel. Està previst poder activar el parc infantil i per la gent gran a finals d'aquest any.