Ginkgo dona més de 7.000 euros a Sant Joan de Déu per investigar el càncer infantil

La situació d'emergència sanitària de la Covid-19 ha obligat a suspendre moltes activitats, però l'entitat havia recaptat aquests diners en diverses accions realitzades abans de la pandèmia

31 d'agost del 2020
Actualitzat a les 21:32h
El regidor de Drets Socials de Berga, Ivan Sànchez, i  la presidenta de Ginkgo, Aurora Fernández, en la presentació de la caminada del març (arxiu).
El regidor de Drets Socials de Berga, Ivan Sànchez, i la presidenta de Ginkgo, Aurora Fernández, en la presentació de la caminada del març (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
L'Associació Ginkgo-Apac del Berguedà de persones afectades pel càncer ha realitzat una donació de 7.245 euros a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona per la investigació del càncer infantil. Malgrat que enguany la situació d'emergència sanitària de la Covid-19 ha obligat a suspendre activitats, l'entitat ha pogut donar aquests diners que havia recaptat en iniciatives realitzades abans de la pandèmia. 

La presidenta de Ginkgo, Aurora Fernández, ha afirmat a NacióBerguedà que s'ha pogut fer l'ingrés al compte de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona "gràcies a la solidaritat de les escoles de Santa Eulàlia, Sant Joan, Xarxa, Vedruna i Olvan, l'Escola Municipal de Música de Berga, el Casal de la Gent Gran d'Avià, Barcelona Trail Runners, la Família dels Nils i les inscripcions a la caminada Pas a Pas 2020".

Segons ha recordat Fernández, abans de l'emergència sanitària es van poder fer "moltes activitats" que ho han fet possible: "tallers de broquetes de fruita, donatius de la fira de cooperatives, donatius de la venda de loteria, un concert benèfic, la venda de llibres de segona mà, donatius del club de Barcelona Trail Runners i la suma de totes les inscripcions a la caminada del passat mes de març", malgrat que aquesta es va haver d'anul·lar.

"Només tenim paraules d'agraïment per fer-ho possible; la investigació del càncer infantil no es pot aturar i entre tots i totes ho aconseguirem", ha expressat Aurora Fernández.