Torna la mostra d'estiu a Berga amb una edició reinventada per la Covid-19

El Forn ofereix tallers formatius i microteatre en nous espais, a partir d'aquest dijous

NacióBerguedà
27 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:36h
La mostra es trasllada al Parc del Lledó i el seu entorn
La mostra es trasllada al Parc del Lledó i el seu entorn | Aj. de Berga
La mostra d'estiu d'arts escèniques al carrer El Forn torna a Berga a partir d'aquest dijous 28 d'agost i fins diumenge 30. Enguany el festival està reinventat i compta amb novetats per adaptar-se a les restriccions i les mesures de seguretat per la Covid-19.

La mostra, que arriba a la tercera edició, es trasllada al Parc del Lledó i el seu entorn per disposar d'espais més amplis que garanteixin el distanciament interpersonal del públic assistent. S'hi faran dos tallers d'expressió i interpretació, obres de microteatre i lectures dramatitzades.

Formació, microteatre i lectures dramatitzades

La programació arrenca divendres amb dues sessions formatives d'expressió i interpretació a càrrec d'Ivan Otaola i Iris Hinojosa: Es tracta de "La creativitat de l'intèrpret" i "Cos, moviment i acció". Per participar-hi cal inscripció prèvia.

L'Agrupació Teatral La Farsa oferirà tres espectacles breus consistents en dues obres de microteatre i una lectura dramatitzada. L'entitat representarà El Cim; la lectura dramatitzada Les històries del barret de Joan Barril; i Feminista i l'escudellòmetro tancarà el cicle de teatre de La Farsa.

Finalment, Tràfec-Teatre clourà la mostra d'arts escèniques el Forn amb LS36, una proposta formada per tres peces de microteatre: L'assistenta, STOP i 36 vagons.

El Forn és una iniciativa impulsada per les entitats de teatre local, Tràfec-Teatre i La Farsa, amb la col·laboració de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Berga per promoure la cultura teatral berguedana amb espectacles innovadors de diversos formats.

L'organització ha aplicat les mesures preventives corresponents per garantir que la mostra d'arts escèniques es pugui desenvolupar amb seguretat. Per tant, és obligatòria la mascareta, hi haurà gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans i totes les activitats comptaran amb aforament limitat.
 

Consulta tota la programació



Arxivat a