1 de 10
Salut

​Instal·len pantalles tàctils als consultoris de Puig-reig i Gironella

Els dispositius de l'ICS s'han instal·lat a deu centres d'atenció primària de la Catalunya Central

Una de les pantalles tàctils que es poden trobar a alguns CAP del Berguedà. | ICS Catalunya Central
per NacióBerguedà, 18 d'agost de 2020 a les 12:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central ha instal·lat pantalles tàctils a deu centres d'atenció primària i consultoris del territori durant les darreres setmanes. Tal com explica en una nota, al Berguedà, se n'han col·locat a Gironella i Puig-reig.

Els dispositius permeten la programació de visites amb els diferents professionals, la impressió del pla de medicació, la consulta de la llista de les visites programades, avisar de l'arribada al CAP o bé l'anul·lació de visites. Les pantalles tàctils estan situades a l'entrada dels CAP. També s'han instal·lat a altres consultoris de la regió central com Moià, Cardona, Navarcles, Vacarisses, Prats de Lluçanès, de Santa Eugènia de Berga, de Roda de Ter i Taradell.


Els dispositius TESEO són unes pantalles tàctils semblants als caixers automàtics que ajuden a descongestionar els taulells d'admissió i a fer més àgil el procés d'acollida i visita. També permeten la impressió de la relació de visites pendents i els justificants de visites, entre d'altres. Amb aquestes darreres instal·lacions, un total de 30 centres d'atenció primària de l'ICS a la Catalunya Central compten amb els dispositius TESEO.

 

Participació