Berga modifica els dies d'obertura comercial en diumenges i festius per la Covid-19

Els comerços aixecaran la persiana aquest dissabte 15 d'agost

NacióBerguedà
11 d'agost del 2020
Actualitzat el 12 d'agost a les 9:47h
Comerços del passeig de la Indústria, a Berga
Comerços del passeig de la Indústria, a Berga | Aj. de Berga
L’Ajuntament de Berga i Bergacomercial han consensuat la modificació dels dies d’obertura comercial en diumenges i festius per la Covid-19. Gràcies a una nova resolució de la Generalitat de Catalunya, els comerços del municipi aixecaran la persiana en algunes noves dates, com per exemple, aquest dissabte 15 d'agost.

El Departament d’Empresa i Coneixement resol periòdicament, a petició dels municipis, els dies festius en què es permet l'obertura comercial. N'hi ha vuit que s’estableixen segons el calendari oficial de la Generalitat i dos que poden ser designats lliurement per cada ajuntament. Tal com informa l'Ajuntament en una nota, en el cas de Berga, un dels dies festius designats va ser el passat 3 de maig, afectat per la situació derivada de l’estat d’alarma pel coronavirus. 

Ara, una nova resolució ha permès modificar el calendari comercial berguedà. Així doncs, els dies festius amb obertura comercial autoritzada pel que resta d’any són els següents: 15 d’agost; 20 de setembre; 11 i 12 d’octubre; 6, 13 i 20 de desembre. Els altres dies ja celebrats han estat el 5 i 12 de gener i el 5 de juliol. 

Arxivat a