Així serà la Festa Major de Gironella 2020

Aquest dilluns i dimarts es farà una venda exclusiva per a persones empadronades a Gironella i el dimecres podran comprar entrades els veïns dels altres pobles

10 d'agost del 2020
Cartell de la Festa Major de Gironella.
Cartell de la Festa Major de Gironella. | Aj. Gironella
La Festa Major de Gironella se celebrarà proper cap de setmana, 14, 15 i 16 d'agost, coincidint amb el patró de la vila, Sant Roc. Serà una celebració adaptada a les mesures sanitàries per la pandèmia, amb un Vermusic XXL a la plaça de l'Estació. Les principals novetats d’enguany seran que tots els actes es concentren en un únic espai i que s'haurà de comprar entrades anticipades per poder accedir al recinte, per tal d'evitar el risc de contagi de la Covid-19. La celebració s'ha reduït de 6 a 3 dies per tal de complir amb els requisits de seguretat amb les màximes garanties.

La plaça de l'Estació es convertirà en un recinte tancat amb aforament limitat i capacitat per a 400 persones per espectacle.

Els actes començaran divendres a les 7 de la tarda i s'allargaran fins diumenge a la nit. Els caps de cartell, que ja es van anunciar a principis de juliol, són la cantant Suu, Hotel Cochambre, l'Orquestra Venus i el grup infantil Xiula. A través d'aquest enllaç es pot consultar tota la programació de la Festa Major d'enguany.

El públic es repartirà en taules de 2, 4, 8 o 10 persones per complir amb les mesures de seguretat, i el preu de les entrades se situarà entre els 2 o 3 euros per cadira en funció del concert. Cal tenir en compte que s'hauran d’adquirir sempre taules senceres. També s'ubicaran dispensadors de gel hidroalcohòlic, serà obligatori l'ús de mascareta i sotmetre’s a la presa de temperatura per accedir a l’espai.

El regidor de Cultura, Patrimoni i Festes, Lluís Vall, ha explicat que per poder garantir que els gironellencs i gironellenques puguin gaudir de la festa major el dilluns 10 i dimarts 11 es farà una venda exclusiva per a persones empadronades a Gironella al Local del Blat de 9 del matí a 1 de la tarda i de 6 de la tarda a 8 del vespre.

Per poder adquirir l’entrada serà necessari portar el DNI i una targeta de crèdit/dèbit. Les taules restants es posaran a la venda dimecres a les 8 del matí a la pàgina web gironella.cat/festamajor i a l'App de Gironella. Les entrades comprades són vàlides per l’espectacle indicat, ja que després de cada actuació es buidarà el recinte i es farà la neteja i desinfecció de l’espai.

 
Arxivat a