Medi Natural

Nit de ratpenats a prop de Pedret

Una vintena de persones participen en l'activitat del projecte QuiroRius organitzada pel Grup de Defensa de la Natura del Berguedà

per Redacció, 4 d'agost de 2020 a les 20:29 |
Sortida per comptar ratpenats a prop de Pedret. | GDNB
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Grup de Defensa de la Natura del Berguedà ha organitzat una sortida per fer un seguiment de ratpenats com un indicador de l'estat dels ecosistemes fluvials i dels boscos de la ribera en el marc del projecte QuiroRius. A l'activitat anomenada "Nit de Ratpenats!", que s'ha celebrat aquest dilluns a la nit, hi han participat una vintena de persones. 
 

La sortida ha constat d'una introducció al món dels ratpenats, una explicació del protocol del projecte Quirorius, i l'observació i recompte dels ratpenats d'aigua en dues localitzats del riu Llobregat, a prop de Pedret. 

La propera sortida del Grup de Defensa de la Natura del Berguedà, dins del programa Salut a l'Estiu 2020, serà diumenge 9 d'agost a les Fonts de la Serra de la Petita i el Tramvia de Sang. El lloc de trobada serà a les 9 del matí a la plaça de Sant Pere. 

 

Participació