El PSC del Berguedà reclama a la Generalitat que mantingui les targetes moneder

Els socialistes afirmen que han vist amb "gran sorpresa" i "indignació" com la Generalitat suspenia aquests ajuts a famílies vulnerables

Redacció
04 d'agost del 2020
Actualitzat a les 10:40h
Menjador escolar.
Menjador escolar. | CCPJ
El PSC del Bages, Berguedà i Solsonès reclama a la Generalitat la continuïtat fins al nou curs de les targetes moneder per a tots els beneficiaris de les beques menjador, que el Govern va suspendre el 31 de juliol. Els socialistes afirmen que han vist amb "gran sorpresa" i "indignació" com la Generalitat suspenia aquests ajuts a famílies vulnerables a final de mes passat.

El PSC afirma que la seva retirada "és impensable" ja que suposa una garantia alimentària als infants de famílies en risc d'exclusió social, justament en temps d'emergència. També recorda que la Generalitat "està a punt de rebre un primer ajut de 1.240 milions destinat a paliar els efectes de la pandèmia" i que "fins a final d'any en rebrà altres".

Finalment, el comunicat socialista assegura que "hi ha altres vies per retallar despeses no indispensables" i per això insten als ajuntaments i comarques de la Catalunya interior a afegir-se a les seves demandes.