Montclar viurà una festa major reduïda amb protagonisme de la música

Els concerts es faran a la plaça de la Vila amb aforament limitat de 150 persones

31 de juliol del 2020
Actualitzat a les 21:59h
Actuació de Cesk Freixas.
Actuació de Cesk Freixas. | Iván G. Costa
Montclar fa festa grossa aquest cap de setmana. El poble dona el tret de sortida aquest divendres a tres dies de festa major amb actes de petit format i aforament limitat. La festa inclourà tres actuacions musicals, una per dia, i també un espectacle infantil. 

L'alcaldessa de Montclar, Raquel Sala, ha explicat que totes les propostes es faran a la plaça de la Vila on s'ha limitat la capacitat a 150 persones. El plat fort de la festa major serà el sopar a la fresca amb les actuacions de Format 3 i Cesk Freixas. Els tiquets per a l'àpat es poden comprar al web de l'Ajuntament de Monclar (15 euros).

Aquest divendres el concert de Café Trio encetarà la celebració, i diumenge, hi haurà l'espectacle infantil Àpali, família! amb Rah-mon Roma i havaneres a càrrec del grup de Premià de Mar Barca de Mitjana amb rom cremat a la mitja part. Per reservar entrada a qualsevol d'aquestes actuacions cal trucar al telèfon 664201272.

La distància social, la mascareta i el gel desinfectant seran obligatoris, i el públic estarà sempre assegut. 

"Hem limitat l'accés a la plaça de la Vila amb tanques. Som un municipi petit, de 130 persones. Per tant, creiem que la capacitat màxima de 150 persones no suposarà cap problema perquè els veïns i veïnes puguin gaudir dels concerts si ho desitgen", ha afirmat Sala. 

L'Ajuntament de Montclar ha preparat una festa major reduïda, malgrat la incertesa, per tal de gaudir de música a l'aire lliure. 

D’acord amb la normativa, es permetrà que els nuclis familiars i unitats de convivència i grups d’entorn pròxims, puguin seure junts al sopar de dissabte amb un màxim de 10 persones.

Programa d'actes de la Festa Major de Montclar.