La directora de Joventut fa una visita als campaments del Berguedà en un estiu atípic

Laia Girós, acompanyada del conseller Abel García, ha pogut comprovar de primera mà les mesures de seguretat i prevenció que s'estan aplicant amb motiu de la Covid-19 en el món del lleure

Redacció
30 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:10h
Una de les imatges de la visita de la directora de Joventut al Berguedà.
Una de les imatges de la visita de la directora de Joventut al Berguedà. | CC Berguedà
La directora general de Joventut, Laia Girós, ha visitat campaments i cases colònies del Berguedà aquest dimecres. Ho ha fet acompanyada del conseller comarcal de Joventut, Abel García. La visita ha servit per poder comprovar de primera mà les mesures de seguretat i prevenció que s'estan aplicant amb motiu de la Covid-19 en el món del lleure. 
 
El personal del Consell i Laia Girós s'han desplaçat fins a Bagà i Gisclareny per conèixer els campaments i la casa de colònies que hi ha en aquests termes municipals. El Berguedà és una de les comarques de Catalunya que acull més activitats de lleure, principalment, a l’estiu.

A mitjans de juliol, és quan hi ha més quantitat d'activitats repartides per la geografia berguedana. Habitualment, la meitat d’aquestes activitats són acampades, un 20% són rutes i la resta són colònies, casals de vacances i camps de treball. Aquest any però, de les 300 activitats que s'acostumen a acollir 9.000 menors de 18 anys durant els estius a la comarca, n'hi ha un gruix que no s'han acabat fent o han reduït capacitat per la pandèmia.