L'ACEB ajorna els Premis Berguedà Empresarial pel coronavirus

Els guardons es van recuperar l'any 2018 després d'un parèntesi de deu anys, i la d'enguany hauria estat la segona edició perquè es va decidir fer de forma biennal

27 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:03h
Premis Berguedà Empresarial 2018 (arxiu).
Premis Berguedà Empresarial 2018 (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) ha decidit ajornar els Premis Berguedà Empresarial que s'havien anunciat aquest any fins a nova data a causa de la incertesa provocada per la pandèmia mundial de la Covid-19. 

L'ACEB explica que el món empresarial està patint un moment complicat i de dificultat econòmica que justifica aquest ajornament. "Com tota la resta de la societat, el món empresarial pateix aquesta situació i creiem que no és temps per premis i homenatges", expressen. Els guardons es van recuperar l'any 2018 després d'un parèntesi de deu anys, i la d'enguany hauria estat la segona edició perquè es va decidir fer de forma biennal.

L'objectiu de recuperar el premi era convertir-lo "en una celebració multitudinària per posar en valor el talent empresarial local". Amb la pandèmia actual, l'entitat creu que una edició presencial seria inviable i no es podria garantir la salut i seguretat de tots els assistents. 

Amb tot plegat, l'ACEB es compromet a "seguir treballant per recuperar els Premis Berguedà Empresarial tan aviat com sigui possible".