Horrorland torna a la tardor amb aforament «molt limitat» i mesures especials

Les entrades per a l'edició del 2020 es posaran a la venda el 30 de juliol

24 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:26h
Un dels monstres d'Horrorland a les cues d'entrada del parc, l'any passat (arxiu).
Un dels monstres d'Horrorland a les cues d'entrada del parc, l'any passat (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Horrorland torna a la tardor amb un aforament "molt limitat" i mesures especials per garantir la seguretat. Així ho han anunciat els seus responsables que, de moment, han explicat que posen a la venda les entrades el pròxim dijous 30 de juliol. 

L'edició del 2020 perillava des de l'esclat de la pandèmia. Els responsables d'Horrorland preveuen ara celebrar-la, sempre que l'evolució de la pandèmia de la Covid-19 ho permeti, però les mesures de seguretat i les restriccions d’aforament obligaran a limitar el nombre d'entrades i els dies. El web d'Horrorland anuncia que Mortimer i la resta de monstres i criatures terrorífiques estan ultimant ja els preparatius per espantar de valent al públic del 23 d'octubre a l'1 de novembre.

El parc se situa als peus de l'antiga central tèrmica de Cercs. Uns joves apassionats pel món del terror van tenir la idea de convertir les naus industrials que hi ha als peus de la tèrmica en un parc del terror pioner i únic a Europa. Les empreses Horror Box i Insomnia Corporation, una companyia local, van posar fil a l'agulla per a crear-hi el parc del terror més gran del sud d’Europa i van aconseguir obrir portes el Halloween de l'any 2018. En les dues anteriors edicions, es van arribar a superar els 20.000 clients.