Cues i circulació intensa a la C-16 entre Guardiola i Berga en l'operació tornada del cap de setmana

Retencions tot i les recomanacions de la Generalitat de no sortir de la capital catalana

19 de juliol del 2020
Actualitzat el 20 de juliol a les 11:05h
Cua de cotxes a la C-16, a l'altura de Guardiola de Berguedà.
Cua de cotxes a la C-16, a l'altura de Guardiola de Berguedà. | Pilar Màrquez Ambròs
La carretera C-16 ha registrat, aquesta tarda, cues i punts de circulació amb retencions entre Guardiola de Berguedà i Berga en l'operació tornada del cap de setmana. Els problemes de circulació han estat en direcció Barcelona com passa molts diumenges. 

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat, passades les 7 de la tarda, de fins a 8 quilòmetres de retencions a Cercs, en direcció a la capital catalana. 

Segons ha pogut comprovar NacióBerguedà, a aquella hora hi havia també cotxes parats a l'altura de Guardiola de Berguedà, on molts conductors intenten guanyar temps passant per dins del poble i després han de reincorporar-se a la via principal, complicant encara més la circulació. La cua arribava fins a Cercs i després hi havia circulació molt intensa fins a Berga on aquesta carretera es converteix en autovia de dos carrils.

Aquest diumenge a la tarda també hi ha hagut retencions a altres punts de la xarxa viària catalana com a l'AP-7 a l'altura de la Roca del Vallès o a la N-340 a Comarruga, també en direcció a la ciutat de Barcelona.