L’Ajuntament de Gironella ofereix un campus d’esport subvencionat per a joves del municipi

Les inscripcions estaran obertes fins el 29 de juliol

Redacció
16 de juliol del 2020
Actualitzat el 17 de juliol a la 13:42h
Joves fent caiac.
Joves fent caiac.
L'Ajuntament de Gironella oferirà unes estades esportives per als joves d'entre 14 i 18 anys del municipi per fomentar l'esport entre aquest col·lectiu i generar espais de trobada positius.

Les activitats, que es realitzaran en horari de tarda, d'un quart i mig de 5 de la tarda a les 8 del vespre, començaran el proper 10 d'agost i s'allargaran fins el dia 27, de dilluns a dijous. Els participants podran practicar esports d'aventura com ara ràpel, caiac, tirolina, entre altres, però també futbol, bàsquet o voleibol.

Les inscripcions s'han de fer a través del telèfon 663 70 91 59 fins el 29 de juliol i les places s'adjudicaran per ordre d'entrada de les sol·licituds. A Gironella s'ofereixen un total de 20 places, totes subvencionades pel consistori.

El regidor d'Esports, Miquel Serra, explica que aquest projecte s'ha treballat conjuntament amb Serveis Socials amb l'objectiu d'oferir a tots els joves del municipi la oportunitat de participar estades d'estiu i permeten que l'esport sigui accessible per a tothom. En aquest sentit, l'Ajuntament de Gironella també ofereix ajuts per a la realització d'activitats esportives d'infants i adolescents de 3 a 18 anys, empadronats al municipi de Gironella que tinguin dificultats especials per accedir a activitats esportives.

El projecte, anomenat "Apunta't a l'esport d'aventura", té el suport de la Diputació de Barcelona.

Cal tenir en compte que aquest estiu Puig-reig també ha presentat una proposta esportiva per a joves amb el suport de l'ens supramunicipal, tal com informava dimarts aquest diari.