Puig-reig fomenta aquest estiu la pràctica de l'esport d'aventura entre el jovent

Es tracta del programa "Apunta't a l'esport d'aventura!" que se celebrarà el mes d'agost i que va destinat a joves del poble entre 14 i 18 anys

Pilar Màrquez Ambròs / Redacció
14 de juliol del 2020
Actualitzat el 17 de juliol a la 13:43h
Imatge del programa d'estades esportives que se celebrarà a l'agost a Puig-reig.
Imatge del programa d'estades esportives que se celebrarà a l'agost a Puig-reig. | Promocional
L'Ajuntament de Puig-reig, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha presentat una proposta esportiva subvencionada destinada a joves del poble d’entre 14 i 18 anys. Es tracta del programa "Apunta't a l'esport d'aventura!" que se celebrarà el mes d'agost. 

Són unes estades esportives de tardes d'estiu que tenen com a finalitat "el foment de l'esport entre els joves, la generació d’espais de trobada positius i significatius entre iguals, l’educació en valors, el coneixement dels diferents recursos existents al territori, així com dels principals agents i entitats vinculats a l’esport del municipi i comarca", segons han informat fonts municipals.

El projecte es durà a terme de dilluns a dijous, del 10 al 27 d’agost en horari de tarda, de dos quarts de 5 de la tarda a les 8 del vespre. Es faran activitats d’aventura com caiac, tirolina, segway, pujada pel riu, orientació, ràpel, quads, entre altres; així com activitats organitzades per entitats esportives del propi municipi i comarca com futbol, bàsquet, voleibol i trail running. Totes les activitats es faran d'acord amb les mesures de protecció oficials per la Covid-19. 

Les places són limitades i s'adjudicaran per ordre d’entrada de les inscripcions. El període d’inscripcions serà del 15 al 29 de juliol a través del telèfon 663 70 65 21.

Des de l’Ajuntament de Puig-reig esperen que aquesta iniciativa "tingui una gran acollida entre el jovent del nostre poble per passar un estiu ple d’aventures per recordar". 
Arxivat a