La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou recupera les visites els caps de setmana

L’entrada és gratuïta per als escolars i les persones residents a Gironella

Redacció
14 de juliol del 2020
Actualitzat a les 20:30h
Interior de la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou.
Interior de la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou. | Aj. Gironella
Gironella reobre dissabte les portes de la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou. La vila obrirà l'equipament cultural els caps de setmana, i oferirà visites a l'edifici els dissabtes i diumenges de dos quarts de 5 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre.

Aquest any, l'Ajuntament de Gironella n'ha recuperat la gestió, després de finalitzar la concessió al departament de Turisme de l’Agencia de Desenvolupament del Berguedà, tal com ja es va anunciar a principi d'any.

Com es va aprovar al ple del passat mes de març, els preus de les visites no s'han modificat, mantenint a 6 euros l’entrada general, i 4 euros l’entrada reduïda. Una de les novetats és que els centres educatius del municipi i els vilatans de Gironella podran visitar l’equipament de manera gratuïta.

L'equipament obrirà les portes cada cap de setmana fins el 13 de setembre i s’oferiràn dues visites guiades cada dia, a les 5 i a les 6 de la tarda en punt. Les entrades es poden adquirir a través de l'App de Gironella i a entradium.com. Les persones que adquireixin entrades gratuïtes o reduïdes hauran d'acreditar el compliment dels requisits a l'entrada.
Arxivat a