Els mateixos veïns de l'Ametlla de Merola arrangen dos ponts del GR 270

La Diputació assegura que "aquest sender no correspon a cap parc que gestionem" en rebre la queixa i els emplaça a contactar amb l'Ajuntament de Puig-reig

Redacció
13 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:49h
Un dels ponts que han arranjat els mateixos veïns.
Un dels ponts que han arranjat els mateixos veïns. | @ametllademerola / Twitter
Els veïns de l'Ametlla de Merola han reparat ells mateixos dos ponts que passen pel GR 270 i que va fer malbé el temporal Gloria l'hivern passat.
 
"Com que la Diputació fa temps que no passa pel GR 270, els veïns de l'Ametlla de Merola han posat a lloc un dels ponts malmesos. Des d'aquí els agraïm la feinada i esperem que s'arrangi aviat el pont que travessa la riera de Merlès, ja que aquest és més gran i costós", van expressar fa uns dies. Més tard, van anunciar que havien reparat també el pont que travessa la riera de Merlès. Malgrat que a les xarxes socials, els veïns dirigien a la Diputació el missatge sobre l'estat dels ponts, aquesta administració supramunicipal els ha assegurat que "aquest sender no correspon a cap parc que gestionem des de Dibacat". L'ens provincial els ha indicat que s'han "de posar en contacte amb l'ajuntament per gestionar-ho i buscar una solució". Quelcom que ja han afirmat que faran.
Arxivat a