Equipament

Borredà estrena una pista de pàdel a la zona esportiva

L'import de la construcció s'ha situat en els 30.000 euros, finançats gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona

per Pilar Màrquez Ambròs , 13 de juliol de 2020 a les 14:12 |
Nova pista de pàdel de Borredà. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Borredà obre al públic un nou equipament dins del recinte de la zona esportiva: una flamant pista de pàdel. L'Ajuntament de Borredà va donar per finalitzades les obres de construcció de la pista just abans del confinament i la fase de represa permet estrenar-la. L'import de la construcció s'ha situat en els 30.000 euros, finançats gràcies a una subvenció per aquest import de la Diputació de Barcelona.

La pista es troba just a l’entrada del camp de futbol, en un espai que permetrà, en un futur proper, instal·lar-hi també un parc infantil i per la gent gran, segons fonts municipals. 


La zona esportiva és la que uneix el nucli antic amb la zona nord, la zona residencial de creixement urbanístic, iniciat 20 anys enrere, i la zona escolar. "Aquesta zona conté nombroses instal·lacions esportives que fan de Borredà, un poble molt atractiu, tant pels mateixos habitants com pels nombrosos segons residents i visitants, en general", asseguren les fonts consistorials. 

A banda de la nova pista de pàdel, el recinte de la zona esportiva compta amb piscines a l’aire lliure, amfiteatre amb cistelles de bàsquet, pista poliesportiva, pistes de petanca, camp de futbol, tennis taula, i àrea d'esbarjo. El nou equipament s'ha construït, segons l'ajuntament, per donar sortida "a tot un grup de persones del poble que havien d'anar fora del poble a practicar aquest esport, així com segons residents que havien manifestat el seu interès a practicar-lo en el poble".


La pràctica de pàdel, com en el cas de tots els altres esports que es poden practicar a la zona esportiva de Borredà, és gratuïta. L'única excepció són les piscines municipals. 

 

Participació