El Consell destina 16.000 euros per afavorir la contractació de gent jove

​Es tracta d’una línia de subvencions per a empreses i entitats socials que apostin per a la contractació de joves de 18 a 29 anys al llarg d’aquest 2020

Redacció
10 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:31h
Les persones joves han de tenir entre 18 i 29 anys, residents al Berguedà i una titulació d’estudis postobligatoris.
Les persones joves han de tenir entre 18 i 29 anys, residents al Berguedà i una titulació d’estudis postobligatoris. | Štefančík/Unsplash
El Consell Comarcal del Berguedà destina 16.000 euros a subvencionar la contractació de joves residents al Berguedà amb el programa "Treball Jove". Fonts de l'ens expliquen que busquen "generar condicions per a la contractació de joves davant la crisi social i econòmica derivada de l’emergència sanitària que ha provocat la Covid-19". ​Es tracta d’una línia de subvencions per a empreses i entitats socials que apostin per a la contractació de joves de 18 a 29 anys al llarg d’aquest 2020.
 
Els 16.000 euros del programa van destinats al 75% del salari mínim interprofessional (SMI) en el cas de contractes a mitja jornada, i al 50% del SMI en contractes a jornada completa. El període mínim subvencionable és d’un mes i màxim dos mesos. Les persones joves han de tenir entre 18 i 29 anys, residents al Berguedà i una titulació d’estudis postobligatoris.
 
Cal fer la sol·licitud electrònicament i presentar tota la documentació que es pot consultar a l'enllaç www.bergueda.cat/joventut/treballjove.