Castellar de n'Hug crea un espai d'aparcament d'autocaravanes

El servei s'ha habilitat a l'antic camp de futbol del municipi

08 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:55h
Adequació de l'antic camp de fubtol de Castellar de n'Hug.
Adequació de l'antic camp de fubtol de Castellar de n'Hug. | Ajuntament de Castellar de n'Hug
L'Ajuntament de Castellar de n'Hug ha creat un nou servei municipal d'estacionament d'autocaravanes a l'antic camp de futbol. Fonts municipals han informat que el consistori ha optat per oferir un servei al visitant que es desplaça en camper o autocaravana "per l'elevada demanda".

Castellar de n'Hug ha tirat endavant el projecte "condicionant l’antic camp de futbol del municipi com a punt d'estacionament d’autocaravanes i furgonetes", amb l'objectiu que això permeti "visitar el poble i els seus atractius turístics" a les persones que viatgen amb aquest tipus de vehicles. Entre altres, les obres han consistit en l'asfaltatge de la carretera d'accés a l'antic camp de futbol i la col·locació de la barana de fusta de protecció de la carretera. 

Es tracta d'un espai gran, amb capacitat per unes 50 autocaravanes en el qual podran gaudir d’una estada confortable. Aquest servei es prestarà durant tot l'any, i comptarà amb el reforç del servei amb un punt d'aigua potable i evacuació de les aigües residuals ubicat a l'aparcament de l'entrada del municipi. El projecte ha tingut un cost de 48.000 euros i ha estat subvencionat pel departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

És un nou servei important per al municipi per la falta fins ara d'un espai condicionat per aquests vehicles, dels quals justament aquest estiu ha augmentat la demanda com a alternativa a les vacances en allotjaments turístics, coincidint amb la pandèmia de la Covid-19.