Cultura

S'afegeix una categoria dedicada al confinament al Concurs de Fotografia del Berguedà 2020

Les fotografies del concurs d'enguany es poden presentar per correu electrònic fins el 7 d'agost

per NacióBerguedà , 6 de juliol de 2020 a les 11:05 |
Una imatge d'arxiu del Premi de Fotografia del Berguedà Memorial Joan Ribera (arxiu). | CC Berguedà
El catorzè Concurs de Fotografia del Berguedà Memorial Joan Ribera d'enguany incorpora una nova categoria dedicada al confinament. 

Fins el 7 d'agost es poden presentar les fotografies del concurs d'enguany, adaptat a la situació actual. El Concurs de Fotografia del Berguedà Memorial Joan Ribera i Fornells tindrà, a banda de l'habitual categoria sobre el Berguedà, una altra centrada en les experiències i moments viscuts durant les setmanes de confinament i una tercera dedicada al confinament a Guardiola de Berguedà per l'origen guardiolenc del premi. L'objectiu és documentar les situacions i vivències personals i col·lectives viscudes pels berguedans i berguedanes durant el confinament "per conservar-ne  testimoni històric per a les futures generacions", segons fonts comarcals.


Els premis són de 360 euros cada un i estan dotats pel Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà. Les fotografies es poden presentar fins el 7 d’agost de 2020, únicament per correu electrònic. S'han d’enviar a concursfoto.arxiubergueda@gmail.com. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies. L’acte per fer públic el veredicte del jurat i procedir al lliurament de premis es farà el mes de setembre de 2020 al monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà. 

El concurs és organitzat per l'Arxiu Comarcal del Berguedà i té el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia i la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis.

 

Bases del Concurs de Fotografia del Berguedà Memorial Joan Ribera

 

Participació