Guardiola homenatja el metge de família Jordi Oller, que es jubila després de més de tres dècades

Va començar a treballar de metge de capçalera al CAP de l'Alt Berguedà l'1 de desembre de l'any 1983

03 de juliol del 2020
Actualitzat a les 21:39h
La regidora de Salut de Guardiola, Àngels Arasa, el metge Jordi Oller i l'alcalde Josep Lara, d'esquerra a dreta.
La regidora de Salut de Guardiola, Àngels Arasa, el metge Jordi Oller i l'alcalde Josep Lara, d'esquerra a dreta. | Cedida
L'Ajuntament de Guardiola de Berguedà ha homenatjat aquest divendres al doctor Jordi Oller que es jubila després de més de tres dècades exercint com a metge de família al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Guardiola de Berguedà. Va començar a treballar a aquest centre l'1 de desembre de l'any 1983.

El consistori li ha lliurat una placa "en reconeixement a la seva tasca durant tants anys com a metge de familia a Guardiola de Berguedà", ha explicat l'alcalde Josep Lara.

Josep Lara ha assegurat que "de ben segur que molts el trobarem a faltar, perquè Oller ha estat un professional molt proper, de tracte humà i disposat sempre a atendre els seus pacients sota qualsevol circumstància". El metge de família no només acompanya el pacient en el procés de malaltia, sinó que ho fa al llarg de tota la seva vida. I aquest és exactament el paper que Jordi Oller ha tingut per a molts dels seus pacients berguedans.

Fa uns mesos que Oller ja havia decidit jubilar-se, però va posposar el seu adeu a la feina tan bon punt va esclatar la pandèmia de la Covid-19. Jordi Oller ha continuat treballant al servei dels seus pacients durant mesos de molta feina i incertesa fins que la situació s'ha calmat. "És un home amb moltíssima vocació", ha subratllat Lara. 

L'any 2017, Jordi Oller va rebre el Premi a l'Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona per la seva trajectòria basada en "l'honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat i la feina ben feta". Oller va néixer a la vila de Bagà l'any 1955. 

En l'acte de reconeixement a la seva tasca, celebrat aquest divendres a Guardiola, hi han assistit l'alcalde Josep Lara i la regidora de Salut Àngels Arasa, així com la directora de l'Equip d'Atenció Primària (EAP) de l'Alt Berguedà, Conxita Medina, i un bon gruix dels seus companys i companyes al CAP de Guardiola de Berguedà.