Coronavirus

La Catalunya Central ha patit 331 nous contagis i 20 defuncions per la Covid durant el mes de juny

Segons les dades de Salut les comarques centrals han tingut una mitjana de 11 nous casos diaris

per Pere Fontanals , Manresa, 2 de juliol de 2020 a les 14:55 |
Hospital de Vic | CHV
La Regió Sanitària Central, que comprèn el Bages, el Moianès, l'Anoia, Osona, el Berguedà i el Solsonès, ha comptabilitzat 331 nous casos de persones positives de coronavirus durant el mes de juny, que dona una mitjana de poc més d'11 nous positius diaris, segons les dades de Salut. Durant aquest mes també hi ha hagut 20 defuncions relacionades directament amb el coronavirus a la Catalunya Central

Aquestes dades es desprenen de la retrospectiva de defuncions i casos que reporta a diari el departament de Salut i que inclou totes les proves que es porten a terme no només en centres hospitalaris. Contraposant aquestes dades amb les dels hospitals, la immensa majoria de nous infectats o són assimptomàtics o simptomàtics lleus que no han requerit ingrés hospitalari.


Pel que fa a les defuncions, la retrospectiva pren dades de tots els àmbits possibles que contrasta, finalment, amb les funeràries.

Totes aquestes xifres encaren poden ballar a l'alça perquè Salut actualitza dades, a vegades, amb un o dos dies de retard.


 

Arxivat a:
Societat, coronavirus
Participació