El concert d'obertura de la quarta edició del SonaB s'ajorna pel risc de pluja

La nova data establerta per a l'actuació del grup Els Elements, que encapçala l'acordionista Guida Sellarès, és el divendres, 17 de juliol

Redacció
02 de juliol del 2020
Actualitzat a les 14:34h
Ball folk d'arrel amb Els Elements, un projecte encapçalat per l'acordionista Guida Sellarès.
Ball folk d'arrel amb Els Elements, un projecte encapçalat per l'acordionista Guida Sellarès. | Cercle Folk
El concert d'obertura de la quarta edició del SonaB previst per aquest dijous, 2 de juliol (21.30h) s'ha cancel·lat per la possibilitat de pluja. La nova data establerta per a l'actuació del grup Els Elements, que encapçala l'acordionista Guida Sellarès, és el divendres, 17 de juliol, segons han informat fonts de l'Ajuntament de Berga. Es tracta d'una aposta pel ball folk d'arrel. 

El quart any de vida del festival de música en directe dels vespres d'estiu està dedicat a la corda i comptarà amb cinc actuacions gratuïtes en carrers i places de Berga durant el mes de juliol. El concert que en marcarà l'estrena serà finalment el de l'arpista Berta Puigdemasa, que es farà el proper 9 de juliol al claustre del Convent de Sant Francesc.

El certamen organitzat per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Berga amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona inclourà diverses mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus entre el públic. El certamen es manté al calendari tot i la Covid-19, però s'escamparà per la ciutat i es farà dins i fora el barri vell. Els concerts se situaran en ubicacions on sigui possible mantenir la distància de seguretat i controlar l'aforament per evitar el risc de contagi del virus. 
Arxivat a