El Pàdel Indoor Gironella organitza un torneig solidari per recaptar diners per al Taller Coloma i el banc d'aliments

L'objectiu de la iniciativa és recaptar un mínim de 3.000 euros per destinar a parts iguals a les entitats

Redacció
02 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:14h
 L'objectiu del torneig de pàdel és recaptar un mínim de 3.000 euros per destinar a parts iguals a les entitats.
L'objectiu del torneig de pàdel és recaptar un mínim de 3.000 euros per destinar a parts iguals a les entitats. | Arxiu particular
El Pàdel Indoor Gironella organitza un torneig solidari per recaptar diners per al Taller Coloma i el Banc d'Aliments de Gironella que tindrà lloc el proper 4 de juliol. L'objectiu del torneig és recaptar un mínim de 3.000 euros per destinar a parts iguals a les entitats, i així col·laborar a fer que aquestes puguin tirar endavant durant la crisi econòmica postpandèmica. 

El torneig compta amb capacitat per a 72 participants, repartits en 36 parelles. El preu d'inscripció, de 20 euros, es destinarà íntegrament al Taller Coloma i al banc aliments de la vila. 

Les inscripcions ja s'han tancat amb el límit de participants aconseguit, però qui vulgui col·laborar amb la causa pot fer-ho igualment a través d'un compte corrent que ha obert el Pàder Indoor Gironella perquè empreses i particulars posin el seu gra de sorra a la iniciativa. 

Les persones interessades poden consultar com fer la donació a la pàgina web padelindoorgironella.cat

El torneig té tres categories, A i B masculí i categoria femenina. Cada parella jugarà un mínim de tres partits a cinc jocs de 20 minuts. El torneig solidari començarà dissabte a partir de les 8 del matí i està previst que s'allargui fins a aproximadament les 10 del vespre. Hi haurà premis sorpresa per als guanyadors, activitats complementàries per al públic, que podrà gaudir d'una terrassa a l'aire lliure amb servei de bar, regals de benvinguda i el sorteig d'una panera.
Arxivat a