El PP de Berga presenta una llista amb «experiència» i disposada a governar

Ana Expósito, Esteve Liria i Maria López Noguera acompanyaran l'alcaldable i actual regidor, Joan Antoni López Noguera

Aida Morales
21 d'abril del 2015
Actualitzat a les 16:33h
El candidat del PP a Berga, Joan Antoni López Noguera
El candidat del PP a Berga, Joan Antoni López Noguera | Aida Morales

L'alcaldable del PP a Berga, Joan Antoni López Noguera Foto: Aida Morales


El Partit Popular català (PPC) de Berga ha anunciat aquest dimarts la llista que presentarà a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Un equip, segons ha explicat a NacióBerguedà el candiat a l'alcaldia i actual regidor, Joan Antoni López Noguera, que combina “experiència” i renovació, així com diverses disciplines i edats. 

De fet, destaca Ana Expósito, funcionària de 52 anys d'Hisenda a Berga, que es presenta com a independents en segon lloc de la llista. A continuació, l'estudiant de 21 anys Esteve Liria i l'advocada de 25 anys Maria López Noguera, completen les primeres posicions. Al cinquè lloc es troba l'advocat Edu David Zuñiga i, seguidament, els jubilats Angelines Gutiérrez i Joan Camps. L'equip es completa per José Luís Bermúdez, Núria Carreras, Maria Dolors Comellas, Jacques Louis Henri, Paula Llobet, José Manuel Terrero, Josefina Marin, Beatriz Cañadas, Josep Lluís Ribera i, finalment, Dolors Montserrat, qui va ser presidenta del Partit Popular de Barcelona fins al 2008 i diputada al Parlament de Catalunya, així com vicepresidenta segona de la Mesa del Parlament entre 1999 i 2003. 

Tal i com ha explicat l'alcaldable, es tracta d'una llista de persones “amb experiència a les eleccions municipals”, ja que algunes ja van presentar-se com a membres de la candidatura durant els comicis del 2007 i del 2011 i, fins i tot, alguna ja hi era el 2003. No obstant això, la candidatura també dóna rellevància a persones noves, com ara Esteve Liria, que aporta la dosi de joventut necessària. 

“Som un equip preparat per governar, i ens presentem per això”, ha declarat López Noguera. Pel que fa a la dificultat o no de configurar la llista, el candidat ho ha relativitzat, i ha afirmat que, com qualsevol altre partit, “sempre costa trobar gent”, sobretot, davant del desprestigi que està vivint la política actualment. 
Arxivat a