L'Hospital Sant Bernabé de Berga es manté sense cap positiu de Covid-19

El centre sanitari té quatre pacients ingressats amb diagnòstic de coronavirus però cap d'ells ha donat positiu a l'última prova PCR

26 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:10h
Façana de l'Hospital Sant Bernabé de Berga.
Façana de l'Hospital Sant Bernabé de Berga. | ACN
L'Hospital Sant Bernabé de Berga ha informat aquest divendres que manté quatre persones ingressades amb diagnòstic de Covid-19, però cap d'ells ha estat positiu en la darrera prova de PCR que se'ls ha realitzat. Aquestes són les mateixes xifres que el centre presentava la setmana passada quan va donar l'alta a l'última pacient positiva que hi quedava. 

En l’última setmana no hi ha hagut cap nova defunció i no s’ha donat cap alta a domicili. Pel que fa als professionals tampoc hi ha hagut canvis.

Segons recorden fonts de l'hospital comarcal, "cal tenir en compte que en la majoria de casos els pacients tenen una estada llarga al centre hospitalari. Durant els dies que el pacient està hospitalitzat es van fent controls de PCR amb l’objectiu de detectar en quin moment el pacient es negativitza, i per tant supera la malaltia". Alguns dels pacients que es negativitzen continuen necessitant assistència mèdica per recuperar-se dels efectes de la Covid-19 un cop que ja no són positius. És per això que poden haver-hi pacients ingressats amb diagnòstic de coronavirus, malgrat que no queden positius hospitalitzats. 




Arxivat a