El Consell Comarcal apropa les eines d'alfabetització als professionals

Alfons Formariz donarà les eines a una vintena de professors i voluntaris de la Catalunya Central

per Redacció , 21 d'abril de 2015 a les 11:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Berguedà ha organitzat per aquest proper dimecres 22 d'abril una matinal formativa dirigida a professorat i voluntariat sobre alfabetització. Segons ha informat l'ens comarcal, aquesta sessió va dirigida a aquelles persones que, de manera habitual, ensenyen la llengua catalana als adults, amb l'objectiu que incrementin els seus recursos i treballin amb millors estratègies. 

Per això, durant quatre hores, el professional d'educació de persones adultes i professor universitari de la Diplomatura d'Educació Social, Alfons Formariz, explicarà les seves eines a la vintena d'assistents inscrits de tota la Catalunya Central, per tal d'ajudar-los en la seva tasca diària a l'hora d'ensenyar a llegir i a escriure en català a adults. Amb una llarga trajectòria professional a l'esquena, Formariz també va ser secretari del Consell Assessor de Formació d'Adults de la Generalitat de Catalunya del 1993 al 2007 i col·laborador d'Acollida i Alfabetització a diversos barris de Barcelona.

 

Participació