1 de 10
Cultura

El festival SonaB de Berga s'escampa per la ciutat amb una programació dedicada a la corda

El certamen de música dels vespres d'estiu es manté al calendari i arriba a més places i carrers per controlar millor els aforaments

Concert de Maria Coma dins del festival SonaB, a la plaça de Santa Magdalena (arxiu). | Aj.Berga
per Pilar Màrquez Ambròs, Berga | 25 de juny de 2020 a les 18:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El SonaB tornarà a ocupar els vespres d'estiu de Berga amb una programació dedicada als instruments de corda, segons han anunciat aquest dijous des de l'Ajuntament de Berga. El certamen es manté al calendari tot i la Covid-19, i s'escamparà per la ciutat, de manera que enguany es farà a carrers i places de dins i fora el barri vell. Els concerts se situaran en ubicacions on sigui possible mantenir la distància de seguretat i controlar l'aforament.

La quarta edició del festival de música en directe comptarà amb cinc actuacions gratuïtes que es portaran a terme tots els dijous a les 21.30 hores, del 2 al 30 de juliol. El certamen organitzat per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Berga amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona inclourà diverses mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus entre el públic. 

Mesures de seguretat

L'organització aplicarà les mesures preventives corresponents per garantir que el festival es pugui desenvolupar amb seguretat. El públic haurà de fer ús de la mascareta durant els concerts i disposarà de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans. També caldrà respectar la distància interpersonal i l’aforament serà limitat, en funció de les característiques dels espais que acullin les actuacions.
 
 

 

Participació