VÍDEO La Patum infantil recapta 2.395 euros per a La Marató contra la Covid-19

No hi ha hagut celebració de la Patum infantil per la pandèmia, però l'entitat organitzadora de la festa va proposar un repte totalment diferent i solidari

19 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:16h
Una de les imatges que apareix al vídeo de la Patum infantil.
Una de les imatges que apareix al vídeo de la Patum infantil. | Associació de la Patum infantil


La Patum infantil ha recaptat 2.395 euros per a La Marató de TV3 contra la Covid-19. El passat divendres 12 de juny, no va haver-hi celebració de la Patum infantil per la pandèmia. No obstant això, des de l’Associació de La Patum Infantil, s'havia plantejat un repte totalment solidari per enguany: El Patum Infantil Challenge 2020. Es tractava de publicar una imatge o vídeo dels nens i nenes fent Patum des de casa i, paral·lelament, fer una donació per aconseguir fons per a La Marató. 

En total, s'han sumat un total de 261 transaccions; 156 amb targeta, 28 amb Pay Pal i 17 amb Bizum. Les donacions més abundants han estat les de 20 euros amb un total de 1.080 euros, seguides de les de 10 euros amb 710 euros. Les donacions de 15 euros han aconseguit sumar 315 euros i les de 5 euros han pujat fins a 260 euros. 

L'Obra Social de La Caixa ha contribuït a aquest repte en assumir totes les comissions generades per les diferents passarel·les de pagament (PayPal, Bizum o TPV online pels pagaments de targeta). Això ha permès que tots els imports recaptats siguin nets i es puguin transferir a La Fundació de La Marató de TV3 per la causa d'aquest any: la Covid-19. 

L'organització de la Patum infantil ha publicat un vídeo del berguedà Gerard Esteban, que recull les imatges que els diferents participants han anat penjant a les xarxes socials, per tal de permetre donar una ullada a les actuacions dels petits (i no tan petits) patumaires. 
Arxivat a