Berga reobre l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania prestant el servei presencial amb cita prèvia

El consistori ha portat a terme les tasques d'adequació d’aquest espai per reobrir al públic amb totes les garanties d’higiene i seguretat i s'han realitzat sessions de formació al personal

Redacció
15 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:14h
L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de Berga.
L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de Berga. | Aj. Berga
L'Ajuntament de Berga ha reobert l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) aquest dilluns, 15 de juny. El servei ha estat tancat al públic des de l’entrada en vigor de l'estat d’alarma a causa de la Covid-19. Durant les darreres setmanes, el consistori ha portat a terme les tasques d'adequació d’aquest espai per reobrir al públic amb totes les garanties d’higiene i seguretat. A més, s’han realitzat sessions de formació per evitar posar en risc el personal municipal i els usuaris i usuàries.

Protocol d'atenció presencial

Per accedir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) situada a l’Ajuntament de Berga (Pl. Sant Pere, 1) caldrà tenir en compte una sèrie de mesures preventives. L’atenció presencial només es realitzarà mitjançant cita prèvia que caldrà sol·licitar a través del telèfon 600 464 067. L’aforament estarà limitat al nombre d’operadors i operadores disponibles (2) i caldrà esperar torn a l’exterior de l’edifici. També s’han establert itineraris d'entrada i sortida de l’OAC i caldrà respectar la distància de seguretat. Per últim, caldrà desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i utilitzar mascareta de forma obligatòria.

Tramitació electrònica

Els tràmits també es poden realitzar de forma telemàtica a través del portal web www.ajberga.cat. En l’apartat Tràmits i gestions, els usuaris i usuàries disposen d’una guia de recomanacions que conté informació sobre els requisits generals per poder realitzar la tramitació electrònica.
Arxivat a