Coronavirus

Platja, discoteca sense ball, barres de bar i casals d'estiu: tot el que podrem fer en fase 3

En la darrera etapa de la desescalada desapareixen totalment les franges horàries i es permetrà consumir a les barres dels bars

per Sara González , 15 de juny de 2020 a les 08:45 |
Costa Brava | Albert Alemany
La darrera etapa de la desescalada inclou una bateria de flexbilitzacions a les portes de trepitjar ja l'anomenada "nova normalitat". A Catalunya, l'estrenaran aquest dilluns la Catalunya Central i Girona que, a més, veuran desaparèixer la frontera infranquejable que tenien fins ara. La gent de la Catalunya Central podrà anar a Girona i a la inversa. Dit d'una altra manera: podrem anar a la platja, a la Costa Brava. També podríem anar a la Costa Daurada o, fins i tot, a les Terres de l'Ebre, ja que fa una setmana que són en fase 3, però Lleida i metròpoli no ho permeten ja que són entremig i es troben en fase 2, tot i que podria canviar a partir de dilluns.

La lletra petita del BOE fixa que en aquesta fase 3 s'amplien les trobades a grups de fins a 20 persones, s'eliminen totalment les franges horàries i es dona el tret de sortida als casals d'estiu. També s'aixequen restriccions als locals comercials i d'hostaleria i restauració, i a última hora també s'ha acabat permetent l'obertura de discoteques. A continuació, les noves accions que estaran permeses. 

 


 

Participació