L’Ajuntament de Gironella augmenta un 30% el pressupost pels ajuts de material i llibres pel curs escolar

El consistori destina 10.000€ a les ajudes per a famílies pel proper curs escolar

per NacióBerguedà , 12 de juny de 2020 a les 17:03 |
Passadissos de l'Escola de Gironella (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
L'Ajuntament de Gironella ha obert la convocatòria d’ajuts de material i llibres pel curs escolar 2020/2021 per a infants i adolescents empadronats a la vila, matriculats en centres públics o concertats d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, de famílies en situacions de necessitats socials o econòmiques.

La regidora d’Ensenyament, Lurdes Roset, ha explicat que enguany s'ha augmentat el pressupost a 10.000 euros, un 30% més que l’anterior convocatòria, per poder fer front a un possible augment de les sol·licituds arran de la crisi provocada per la Covid-19.


Els ajuts estan coordinats amb l’educadora social i les direccions del centres educatius, i es basen en barems diferents als dels protocols d’ajudes de caràcter social, ampliant així el nombre de famílies que hi tenen accés.

Les sol·licituds es podran presentar a partir del dia 15 de juny a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i a través de la seu electrònica enviant una instància genèrica amb el formulari de sol·licitud i tota la documentació necessària. Properament es publicaran les bases de la convocatòria i el formulari de sol·licitud.

 

Participació