L'oposició de Berga creu que la retirada de la tinença d'alcaldia a Roser Rifà és «simbòlica» i «insuficient»

Junts per Berga, Esquerra i PSC lamenten que "no seguir les indicacions de l'alcaldessa del mateix partit" no tingui "conseqüències" per a la regidora

12 de juny del 2020
Actualitzat a les 14:13h
Ple de Berga en una imatge d'arxiu.
Ple de Berga en una imatge d'arxiu. | Pilar Màrquez Ambròs
L'oposició de Berga troba "insuficient" i "simbòlica" la retirada de la primera tinença d'alcadia a Roser Rifà després de participar en un salt de Patum espontani dimecres a la nit. Junts per Berga, Esquerra Berga i PSC van demanar-ne en bloc la dimissió, i aquest divendres han expressat la seva disconformitat amb la decisió final de l'equip de govern de la CUP respecte a aquest cas. 

Junts per Berga assegura que la decisió de l'executiu de la CUP és "incoherent i insuficient". En una publicació a les xarxes socials expressen que "l'oposició va demanar explicacions i responsabilitats i la CUP Berga ha optat per una resolució completament simbòlica". Lamenten que "no seguir les indicacions de l'alcaldessa del mateix partit no té conseqüències ni a l'Ajuntament ni al partit". 

En el mateix sentit s'expressa Esquerra Republicana Berga. Per als republicans, "la resposta del govern és del tot simbòlica". La formació adverteix a les xarxes que així "no hi haurà cap canvi en el funcionament ni en la presa de decisions". "La coherència i l'exemple de com cuidar-nos en segon pla", afirmen. 

El PSC també s'ha expressat en aquesta línia. El seu regidor Abel García va explicar anit al seu compte de Twitter que havia estat "un dijous de Corpus trist i tens". "Els que tenim responsabilitats hem de ser honestos amb nosaltres mateixos i amb la ciutadania, cal estar a l’alçada de la situació i donar una resposta clara", va insistir.

Aquest divendres els socialistes han fet una piulada on valoren negativament la resposta donada per l'equip de govern perquè "és una resposta simbòlica i sense conseqüències" i "no s'ha donat resposta respecte a la no actuació policial per aturar el que estava passant en aquell moment". 
 
Arxivat a