La comparsa de l’Àliga de la Patum enregistra un vídeo sorpresa des del confinament

Petits i grans puntegen el ball de l’Àliga des de les seves llars i, fins i tot, des de l’aire amb vistes d’ocell de la ciutat de Berga i del Santuari de Queralt

Redacció
11 de juny del 2020
Actualitzat a les 19:56h
Imatges del ball confinat de l'Àliga.
Imatges del ball confinat de l'Àliga. | Àliga de la Patum
Els membres de la comparsa de l’Àliga de la Patum han enregistrat un vídeo sorpresa que han difós aquest dijous, coincidint amb la data de Corpus, mitjançant les xarxes socials. Tot i que enguany s’ha hagut de suspendre la celebració a causa de la pandèmia de Covid-19, la comparsa han volgut convidar a tothom amb aquest tast de Patum virtual.



El vídeo enregistra petits i grans puntejant el ball de l’Àliga des de les seves llars i, inclús, des de l’aire amb vistes d’ocell de la ciutat de Berga i del Santuari de Queralt. A més, la peça està acompanyada amb imatges, gravades en altres anys, de l’Àliga dansant a la plaça de Sant Pere. Al final del vídeo, la comparsa expressa que “aquest any no podrà ser”, al mateix temps que dóna les gràcies a totes les persones que han fet possible la sorpresa virtual.

Aquest dijous hauria estat el primer dia del calendari patumaire en què els berguedans i berguedanes haurien vist ballar l’Àliga a la plaça de Sant Pere. Com a alternativa de la suspensió de la festa, al llarg d’aquests dies, la ciutat ha preparat actes simbòlics, així com tot un seguit de propostes i píndoles de Patum a través de les xarxes socials.

 
Arxivat a