Ajuts econòmics

Berga destina 60.000 euros a subvencions per a entitats

Les sol·licituds podran realitzar-se fins al 5 de juliol

per Pilar Màrquez Ambròs / Redacció , 5 de juny de 2020 a les 14:08 |
Sala de plens de l'Ajuntament de Bega. | Aj. Berga
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Berga destinarà 60.000 euros euros a subvencionar les activitats que duen a terme les entitats sense ànim de lucre de la ciutat. El consistori ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions aquest divendres. Les sol·licituds podran realitzar-se fins al 5 de juliol i la tramitació caldrà fer-la telemàticament.

Una de les novetats de la convocatòria d'aquest 2020 és que les sol·licituds que rebin una puntuació inferior a 5 punts quedaran excloses. Fonts municipals indiquen que es tracta d’un criteri per fer que "les sol·licituds més ben puntuades puguin obtenir més finançament".


El consistori ha previst atorgar un total de 60.000 euros que es distribuiran en set àmbits diferents segons la finalitat de les activitats i els projectes presentats. Els àmbits establerts són cultura (10.000 euros), educació (3.000 euros), esports (7.000 euros), joventut (3.000 euros), social (18.000 euros), medi ambient (2.000 euros) i polítiques d'ocupació (17.000). Un cop s’hagi efectuat i notificat la resolució de la convocatòria, les entitats i associacions que hagin aconseguit finançament per a les activitats sol·licitades, hauran d’aportar la documentació justificativa corresponent.

Les activitats subvencionables s’hauran de realitzar entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2020 al municipi de Berga. L’import concedit per activitat es concretarà en funció de l’aplicació dels criteris de valoració establerts en les bases reguladores de la convocatòria, i que en cap cas podrà excedir el 50% del seu cost total. Aquesta subvenció és compatible amb qualsevol altra subvenció que hagi estat concedida per altres entitats de caràcter públic o privat.


Cada entitat o associació podrà presentar un màxim de dues sol·licituds en la present convocatòria.

 

Participació